تولید رگ‌های خون‌رسان با چاپگر سه‌بعدی برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی

436208_442

به گزارش ویکی تک پلاس و به نقل از سای تک دیلی، کارشناسان می‌گویند که تولید لوله‌های جدید ژل مانند محکم و منعطف از طریق یک فناوری نوآورانه چاپ سه‌بُعدی، این پتانسیل را دارد که با جایگزینی رگ‌های انسانی و مصنوعی (synthetic) مورد استفاده کنونی در جراحی‌ها برای تغییر مسیر جریان خون، نتیجه درمانی را برای بیماران جراحی «بای‌پس» قلبی ارتقا بدهد.

تولید عروق مصنوعی (سنتتیک) می‌تواند به محدود کردن زخم جراحی ، درد و خطر عفونت مرتبط با برداشتن رگ‌های خونی انسان در عمل‌های جراحی «بای پس» کمک کند.

یک گروه از محققان از دانشکده مهندسی دانشگاه ادینبورو اسکاتلند در یک فرایند دو مرحله‌ای از یک دوک (spindle) چرخنده وارد شده در یک چاپگر سه‌بعدی برای چاپ قلمه‌های (grafts) لوله‌ای ساخته شده از یک ژل بر پایه آب استفاده کردند.

آنها سپس این قلمه چاپ شده را در یک فرایند موسوم به چرخش الکتریکی (electrospinning) تقویت کردند. این فرایند از ولتاژ بالا برای خارج کردن نانوفیبرهای بسیار نازک و روکش کردن رگ‌های مصنوعی با مولکول های پلی‌استر تجزیه‌پذیر استفاده می‌کند. آزمایش ها نشان داده که محصول این فرایند به نیرومندی رگ‌های خونی طبیعی است.

این قلمه‌های سه‌بعدی با قطر ۱ تا ۴۰ میلی‌متر برای کاربردهای مختلف قابل تولید هستند و انعطاف پذیری آن به این معنی است که به سادگی می‌تواند در درون بدن انسان به کار برود. مرحله بعدی این تحقیقات استفاده از این عروق خونی در حیوانات است و پس از آن آزمایشهای انسانی شروع خواهد شد.

لینک کوتاه:

https://www.wikitechplus.com//?p=28138

اشتراک گذاری:

جدیدترین شرکت های صنعتی

جدیدترین شرکت های فناور

جدیدترین سرمایه گذاران

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *