به گزارش ویکی تک پلاس، شرایط اقتصادی کشور در سالهای گذشته بهگونهای بوده که امروز لزوم برقراری ارتباط مستقیم، بدون واسطه و افزایش دانش مالی در بین مدیران، تصمیم سازان و فعالان اقتصادی کشور و همین طور آحاد جامعه به خوبی حس می شود؛ از این رو گردهمایی سالانه اهالی بازار، دستاندکاران، مدیران و علاقه مندان این حوزه در قالب نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) بسیار نقشآفرین است.
محمدرضا کاشفی نیشابوری، معاون توسعه مدیریت و جذب منابع انسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری ضمن اشاره به رشد روزافزون شرکتهای دانش بنیان پذیرفته شده در بازار سرمایه، بیان کرد: باتوجه به اینکه تعداد شرکتهای دانش بنیان پذیرفته شده در بازار سرمایه به بیش از ۱۰۰ شرکت رسیده و همچنین شاهد استقبال بینظیر مخاطبان از خدمات حوزه فناوریهای مالی و موضوعات زیرساختی مانند ضمانت اعتباری و ارزشگذاری داراییهای نامشهود هستیم، اطلاعرسانی و ارائه این دستاوردها، به مخاطبان، امری اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: در همین راستا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با بررسی نمایشگاههای تخصصی مرتبط با حوزههای مالی، تصمیم به مشارکت حداکثری در نمایشگاه صنعت مالی سال ۱۴۰۳ جهت ارائه دستاوردهای خود، در حوزه تامین مالی گرفت.
کاشفی، نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (Iran FiNEX2024) را به عنوان بزرگترین رویداد مالی منطقه خاورمیانه برشمرد و ادامه داد: این نمایشگاه یکی از مهمترین اجتماعات فعالان اقتصادی کشور است و میتواند محل مناسبی برای تعامل با سه ضلع اثرگذار بازارهای مالی شامل «بازار پول»، «بازار بیمه» و «بازار سرمایه» برای فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری کشور باشد.
به گفته او، معاونت علمی و فناوری نماینده ای را در کمیته علمی و شورای سیاستگذاری نمایشگاه معرفی کرده است تا از این طریق بتواند مشارکت حداکثری در ارکان تصمیم گیر نمایشگاه داشته باشد.
معاون توسعه مدیریت و جذب منابع انسانی به تشریح اقدامات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) پرداخت و بیان کرد: اختصاص یک سالن مجزاء بهعنوان سالن فناوریها و نوآوریهای صنعت مالی برای بازیگران اصلی حوزه تامین مالی زیست بوم فناوری و نوآوری کشور از جمله اقداماتی است که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مدنظر قرار داده است همچنین علاوه بر این، «برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی با حضور اساتید و خبرگان با موضوعات مربوط به دغدغهها و مسائل حوزههای مختلف مالی» از دیگر برنامه های مدنظر معاونت علمی در این رویداد است که امیدواریم موجب پیشرفت و تحولات ارزنده در حوزه صنعت مالی شود.
کاشفی خاطر نشان کرد: حضور معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار صندوقهای پژوهش و فناوری، شرکتهای ارزشگذار داراییهای نامشهود، صندوقهای سرمایهگذاری خصوصی و پروژه، پلتفرمهای تامین مالی جمعی و … موجب حضور تمامی ارکان نظام تامین مالی زیست بوم فناوری و نوآوری کشور در زیر یک سقف خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه نمایشگاه مذکور، نخستین نمایشگاه سال جدید خواهد بود، تاکید کرد: برگزاری این نمایشگاه در اواخر فروردین ماه سال ۱۴۰۳ در محل نمایشگاه بین المللی تهران برنامهریزی شده است.